Mol opnieuw strijdtoneel voor BK Tijdrijden op donderdag 23 juni in Postel

Na het succes van vorig jaar vormt onze gemeente op donderdag 23 juni opnieuw het strijdtoneel voor het Belgisch Kampioenschap Tijdrijden. Wil jij jouw favoriet naar de eindmeet supporteren? Kom dan met de fiets, want ook dit jaar verwachten we duizenden bezoekers. Kom je toch met de auto, dan moet je omrijden via Retie. Het rennersdorp met de start en finish bevindt zich in het centrum van Postel. Het parcours loopt via de Eerselseweg, Bergeijksedijk, Goorstraat, Reuselseweg, Postel (N136), baileybruggen, Den Diel, Puttendijk en Kanaaldijk (tussen Sas IV en Sas III).

Verkeersmaatregelen

Om dit evenement in veilige banen te leiden, zijn enkele tijdelijke verkeersmaatregelen noodzakelijk: · Vanaf 9 uur tot 19.30 uur is het centrum van Postel volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. · Tussen 9 en 11 uur is enkel toegang mogelijk voor bewoners, leveranciers van bedrijven en landbouwers (doorlaatbewijs).

Bezoekers

Omdat het parcours volledig afgesloten is, is het belangrijk dat bezoekers op de juiste manier naar Postel rijden. · Fietsers komen best via het kanaal Dessel – Schoten en de fietsdoorsteek ter hoogte van de Desselsedreef. · Auto’s kunnen het centrum van Postel enkel bereiken via Retie (Kasteelstraat, N123). In de Kasteeldreef is een grote bezoekersparking voorzien. Meer info: www.zuidkempensepijl.be